شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو (ENZO) مدل F-210

142163

2 پورت | یک پورت USB-A و یک پورت USB-C | خروجی 38 وات | فناوری Qualcomm 4.0 و PD | نور LED | گارانتی 6 ماه تست

شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو مدل F-210

ENZO 2port car charger model F-210

ناموجود

فروش عمده شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو (ENZO) مدل F-210

شارژر فندکی انزو مدل F-210 یک شارژر خودرو با طراحی کم‌حجم اما قدرت خروجی بالا است که برای تامین انرژی انواع گوشی‌ هوشمند و گجت‌های دیجیتال در هنگام سفر یا رانندگی طراحی شده است. این مدل با برخورداری از دو پورت شامل یک پورت USB-A و یک پورت USB-C، امکان شارژ هم‌زمان دو دستگاه را فراهم می‌کند. توان خروجی کلی 38 وات، این شارژر را در رده فست‌شارژرهای خودرو قرار داده و برای استفاده روزمره و حرفه‌ای کاملاً مناسب است.

پشتیبانی از فناوری‌های Qualcomm Quick Charge 4.0 و Power Delivery (PD) باعث می‌شود F-210 بتواند طیف گسترده‌ای از گوشی‌های اندروید و iOS را با سرعت بالا و راندمان انرژی مطلوب شارژ کند. این قابلیت‌ها زمان شارژ دستگاه را کاهش داده و امنیت بالایی در جریان خروجی ایجاد می‌کنند. وجود نور LED نیز استفاده از شارژر را در فضای تاریک خودرو آسان‌تر می‌کند.

  • دو پورت خروجی: یک پورت USB-A و یک پورت USB-C.
  • توان خروجی 38 وات: قدرت کافی برای شارژ سریع انواع گوشی‌ها و تبلت‌ها.
  • پشتیبانی از Quick Charge 4.0 و PD: سرعت شارژ بیشتر و سازگاری گسترده‌تر.
  • نور LED داخلی: سهولت استفاده هنگام شب.
  • طراحی کوچک و مقاوم: مناسب برای تمامی خودروها.

ترکیب دو فناوری شارژ سریع QC4.0 و PD، این مدل را به گزینه‌ای قدرتمند برای کاربرانی تبدیل کرده که سرعت شارژ و ایمنی برایشان اهمیت دارد. پورت USB-C مخصوصاً برای گوشی‌های جدید بسیار کاربردی است و پورت USB-A نیز سازگاری کامل با کابل‌های رایج دارد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود F-210 برای کاربران چنددستگاهی (مانند رانندگان تاکسی اینترنتی) انتخابی کارآمد باشد.

بدنه مقاوم و سیستم حفاظتی داخلی شارژر، از بروز مشکلاتی مانند نوسان برق، داغی بیش از حد یا اتصال کوتاه جلوگیری می‌کند. همچنین نور LED علاوه بر زیبایی، دید بهتری در محیط تاریک کابین خودرو ایجاد کرده و یافتن پورت‌ها را آسان‌تر می‌سازد.

در فروش عمده، شارژرهای فندکی مجهز به فست شارژ و فناوری PD همواره جزو پرفروش‌ترین محصولات بازار هستند. مدل F-210 نیز به‌دلیل توان مناسب، طراحی بادوام و بهره‌مندی از استانداردهای شارژ سریع، گزینه‌ای سودآور برای فروشگاه‌ها و تامین‌کنندگان عمده محسوب می‌شود. جهت مشاهده کالاهای مرتبط می‌توانید به صفحه شارژر مراجعه کنید.

در مجموع، شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو مدل F-210 با ترکیب سرعت بالا، فناوری‌های نوین شارژ، طراحی جمع‌وجور و کاربری آسان، محصولی مناسب برای استفاده روزانه و گزینه‌ای ارزشمند برای عرضه عمده در بازار لوازم جانبی خودرو است.

نوع شارژرشارژر فندکی
تعداد پورت2
پورت USBبله - یک عدد
پورت Type Cبله
تکنولوژی شارژ سریع کوالکامبله - کوییک شارژ QC3.0) Qualcomm Quick chrge 3.0)
تکنولوژی شارژ سریع PDبله
حداکثر توان خروجی38 وات
کلاس وزنی50 تا 100 گرم
بسته هدیه دار استخیر

دیدگاه خود را در مورد این کالا بنویسید

شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو (ENZO) مدل F-210

شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو (ENZO) مدل F-210

2 پورت | یک پورت USB-A و یک پورت USB-C | خروجی 38 وات | فناوری Qualcomm 4.0 و PD | نور LED | گارانتی 6 ماه تست

شارژر فندکی 38 وات دو پورت انزو مدل F-210

ENZO 2port car charger model F-210

دیدگاه خود را در مورد این کالا بنویسید

کالاهای مرتبط

کالاهای محبوب